Nibbána

Buddhista szemlélet, egészséges életmód, meditáció és coaching

Könyvajánló: A Vörös Oroszlán

Szepes Mária A Vörös Oroszlán című regénye egy fantasy és spirituális témájú mű, amely a reinkarnáció, az örök élet, a spirituális fejlődés és az önfejlesztés témakörével foglalkozik. A regény főszereplője elindul egy spirituális utazáson önmaga és a világ misztériumainak felfedezése felé. A történet során a karakter megismeri az örök élet titkait, találkozik különféle mesterekkel és tanítókkal, és megküzd saját belső démonaival is.

 

Az Vörös Oroszlán egy mélyebb értelemben is arra ösztönzi az olvasót, hogy felfedezze saját belső világát, kérdéseit tegye fel az élet és a lét nagy kérdéseiről, és inspirációt nyerjen a spirituális fejlődés és a tudatosság iránt. A regény az eszmei és spirituális utazás, az önismeret és az önfelfedezés fontosságát hangsúlyozza az egyéni boldogság és az emberi lélek fejlődése szempontjából.

 

 

🕉 Természetesen az egészségért: jóga, meditáció, lélek és test, légzés, energia

 

www.hamoriblanka.hu

 

#jóga #szepesmária #könyvajánló #vörösoroszlán #spirituálisregény #edzés #lélek #energia #lélekéstest #yoga #yogapose #energy #prananadi #mantra #idézet #légzés #egészség #természet #pránanadi #meditáció #meditation

20240723_125729.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nibbana.blog.hu/api/trackback/id/tr9818452787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nibbána

2008 óta dolgozom edzőként, 2019 óta coach is vagyok. A külső és belső változás csak együtt jöhet létre! Nézz rá a weboldalamra, ahol a nyugati és keleti filozófiákat, életmódtippeket összegzem: www.hamoriblanka.hu

Friss topikok

süti beállítások módosítása