Nibbána

Buddhista szemlélet, egészséges életmód, meditáció és coaching

Önismereti utam (rövid kis szösszenet)

AZ ÚT. Azon gondolkoztam a napokban, hogy viszonylag sokféle önismereti eszközzel dolgoztam az elmúlt években (kb 17 éves korom óta, tehát közel 20 éve.) Mindegyik adott valamit! Voltak, amik több szinten érintettek, volt olyan is ami kifejezetten 1 életterületet oldott meg.

 

Egy csomó esetben nem az volt persze, hogy egyszer csak megoldódott az az életterület, hanem évekig változott, oldódott, akár rosszabbodott is... és végül egyszer csak már nem volt vele több dolgom vagy kitisztult, révbe értem (pl.a férfiakkal való kapcsolatom kitisztázása egy boldog párkapcsolatot és kisbabát hozott.)

 

Olyan is van, hogy van vele még mindig dolgom, de már az egész életmiőségem nem rontja kardinálisan, az alap energiaszintem nem húzza le (ilyen pl.a szüleimmel való kapcsolat.)

 

Egy csomó minden van persze még, de alapvetően azt mondthatom, hogy most egy letisztult időszakot élek, végig tudok nézni az utamon és azt mondani, hogy NAGYON MEGÉRI AZ ÖNMUNKA!! Hamarosan hozok példákat és saját élményeket, megéléseket. 

 

Ti milyen öngyógyító vagy önismereti eszközzel dolgoztok magatokon?

 

 

 

🕉 Természetesen az egészségért: jóga, meditáció, lélek és test, légzés, energia

 

www.hamoriblanka.hu

img_20240813_081347_405.jpg

#jóga #edzés #lélek #energia #lélekéstest #yoga #yogapose #energy #prananadi #mantra #idézet #légzés #egészség #természet #pránanadi #meditáció #meditation

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nibbana.blog.hu/api/trackback/id/tr4518465413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nibbána

2008 óta dolgozom edzőként, 2019 óta coach is vagyok. A külső és belső változás csak együtt jöhet létre! Nézz rá a weboldalamra, ahol a nyugati és keleti filozófiákat, életmódtippeket összegzem: www.hamoriblanka.hu

Friss topikok

süti beállítások módosítása