Nibbána

Buddhista szemlélet, egészséges életmód, meditáció és coaching

Időhiány és ami mögötte van

"Ha időhiánnyal küzdesz, valójában motiváció hiánnyal küzdesz." Ezt egy híres coach, Wiesner Edit mondta a képzésen és az évek alatt ráébredtem, hogy teljesen igaza van. Minden saját ügyben és vendégeim ügyében is, ha mélyre ástunk, mindig kiderült, hogy az elfoglaltság és időhiány mögött húzódik valami félelem, bizonytalanság vagy csak "nem eléggé fontos" érzés... Az életmódváltásokban is látom, hogy aki időhiány miatt nem kezd bele / adja fel, az valamilyen mögöttes motiválatlansággal küzd. Néha egyszerűen azt érzi, hogy nem tudja kivitelezni, mert bonyolult (lásd a másik blogom  legújabb posztját a Fitneszanyu Blogban) szóval inkább leegyszerűsíti: "nekem erre nem lesz időm" és elengedi. 

 

Kérdések:

 Fontos-e ez nekem?

 Van erre valóban szükségem?

 Látom, mitől lesz jobb így nekem?

 Ha nagyon fontos valami, arra kerítek időt?

 Van ehhez kedvem valójában?

 

 

Ezekkel mögé nézhetsz az időhiány-problémának...

 

Még több önismeret a honlapomon: www.hamoriblanka.hu

il_fullxfull_3382141750_8dhx.jpg

#lélek #idő #időhiány

A bejegyzés trackback címe:

https://nibbana.blog.hu/api/trackback/id/tr5018694870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nibbána

2008 óta dolgozom edzőként, 2019 óta coach is vagyok. A külső és belső változás csak együtt jöhet létre! Nézz rá a weboldalamra, ahol a nyugati és keleti filozófiákat, életmódtippeket összegzem: www.hamoriblanka.hu

Friss topikok

süti beállítások módosítása